کرونا تقریبا همهی برنامههایمان را دگرگون کرده است، دگرگون کلمهی مناسبی نیست، کن فی کرده است، دانشگاه که تعطیل است البته در همین روزهای تعطیل یک جلسه برگزار شد که آن هم به کرونا گذشت من هم عجله داشتم که جلسه زودتر تمام شود تا به قرارم با زی برسم با همه چی موافقت کردم البته که جلسه طول کشید. حالا قرار است بیست و دوم اسفند امتحانات معرفی به استاد برگزار شود، از آن طرف تعطیل است از این طرف امتحان!!!! اغلب کارهای دفتر را نیز دورکاری در خانه انجام میدهیم.
آبان ماه بلیط چین خریدیم که تعطیلات نوروز بریم چین، برنامهی درهمی هم داشتیم که با وجود کرونا، خودمان بلیط را کنسل کردیم و صد البته جریمه دادیم، مقصد بعدیمان روسیه بود بلیط گرفتیم و برای ویزا، اقدام کردیم، برای ویزا باید برنامهی سفرمان مشخص میبود، هتل مسکو و سن پترزبورگ را گرفتیم و بلیط رفت و برگشت مسکو سنت پترزبورگ را نیز خریدیم و با دلی آرام و قلبی مطمئن مدارک را تحویل سفارت دادیم و ویزایمان صادر شد اما کرونا نیز به ایران رسید و پرواز رفت کنسل شد، پول ویزا و پرواز رفت وبرگشت مسکو سن پترزبورگ، هتل سن پترزبورگ و جریمه ی کنسلی پرواز برگشت مسکو تهران، رفت که رفت.
کرونا هم که قرنطینهمان کرده است حدود دو هفته است مامان و زی را ندیدهام، واتزاپ و . هست امیدوارم لااقل این قرنطینهی اختیاری پاسخ دهد و کرونا برود همان جایی که پشهها زمستان میروند، من قول دادهام کرونا که تموم شد برم از مغازهی خوشحالی فروشی بازار تهران، تم "کرونا خوب شد که رفتی بخرم" و مهمونی بگیریم. با این اوضاع عید و آجیل و شیرینی هم نداریم.
به تقویم شمسی امروز روز مرد و پدر است و به تقویم میلادی روز زن است. دیگر از طنزهای روزگار است. اینستاگرام پر شده از عکس پدر و همسر و مادرها! پتیزای قرمه سبزی که هر فرد به فراخور اعتقاد و اندیشه اش برشی از آن را میخورد.
کرونا ,هم ,رفت ,بلیط ,مسکو ,تعطیل ,پرواز رفت ,شد که ,به تقویم ,از آن ,برگشت مسکو
درباره این سایت